6.jpg
 
 

Heinijärven Suojelu ry.

Heinijärven Suojelu ry:n tarkoituksena on vesiensuojelun edistäminen Heinijärvellä ja sen ympäristössä. Yhdistys perustettiin v. 2006. Jaamme tietoa vesiensuojelusta, pidämme yhteyttä jäsenistöömme ja sidosryhmiin, järjestämme tapahtumia ja osallistumme tilaisuuksiin, joissa voimme tehdä yhdistystämme tunnetuksi. Osallistumme aktiivisesti hankkeisiin, joiden tarkoituksena on Heinijärven tilan parantaminen pitkällä tähtäimellä. Ylläpidämme omia verkkosivuja www.heinijarvi.fi ja hallinnoimme yhdistyksen jäsenille tarkoitettua jätteiden keruukimppaa. 

Jäsenyys ja säännöt

Paljonko olisit valmis maksamaan kotijärvesi puhtaudesta?

Heinijärven Suojelu ry:n jäsenmaksu on 30 euroa vuodessa. Jäsenet saavat myös jätteenhuollon edulliseen kimppahintaan. Lue tarkemmin Jäteasiat-sivulta.

Jäsen- ja jätekimppalaskut toimitetaan jäsenille alkuvuodesta. Maksaessa tulee käyttää viitettä, jotta lasku kohdistuu oikein.

Jos haluat liittyä yhdistyksen jäseneksi, ota yhteys Marja Mäkelään, marja.makela2@gmail.com tai puh. 050 5226035. 

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä 15 vuotta täyttänyt henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen toiminnan ja tarkoituksen. Kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Varsinaiset jäsenet ja kannattavat jäsenet hyväksyy yhdistyksen hallitus. Hallitus pitää luetteloa yhdistyksen jäsenistä.

Uusi jäsen, muistathan ilmoittaa yhdistykselle yhteystietosi

Lähetä sähköpostia jäsenrekisteriä hoitavalle Leena Liukkoselle, leena.liukkonen2@gmail.com.  Näin voimme pitää sinut ajan tasalla yhdistyksen asioista!

Heinijärven Suojelu ry:n säännöt on vahvistettu 19.2.2007.