Sisältöön »
 
Heinijärvi
 
Jäsenille

Tapahtumia

Jäsenistölle ja järvemme asioista kiinnostuneille järjestetään vuosikokousten ja virallisten kokoontumisten ohella tutustumis- ja virkistystapahtumia. Lisäksi pyrimme olemaan mukana tapahtumissa ja tilaisuuksissa, missä yhdistystä tehdään tunnetuksi, tavataan toisten yhdistysten jäseniä, sidosryhmien edustajia sekä viranomaisia ja vaikuttajia.

Korona-aika toi parin vuoden pakollisen tauon tapaamisiin. Vuodesta 2022 lähtien vuosikokous ja rennompi kesätapahtuma yhdistettiin. Vuosikokoukset on dokumentoitu Yhdistys/Kokoukset -sivulle. Tapahtumista on kattavasti kuvamateriaalia Heinijärvi/Valokuvia/Tapahtumat -sivulla.

 
202320212020

Valokuvarastien voittaja arvottu

Kesätapahtuman 2020 pääpalkinnon eli Makulihan lahjakortin voitti Taina Idman! Kesäiset onnittelut hänelle ja kaikille muillekin rasteja kiertäneille henkilöille. Pääpalkinto luovutetaan voittajalle mahdollisimman pian. Kaikki muut osallistujat tullaan palkitsemaan yhdistyksen vuosikokouksessa syksyllä. Erikoiskunniamaininta Pikku Ankoille, jotka kiersivät urheasti kaikki rastit Kimmo Järvisen kanssa! Katso oikeat vastaukset ja tunnelmia ankkojen kierroksesta Kuvia-sivustolta »

Kuvia

Heinijärven ympäristö tutuksi, löydä rastit ja osallistu kisaan!

Nyt kun kokoontumisia tulee välttää eikä yhdistyksemme perinteistä kesätapahtumaakaan järjestetä, on hyvä lähteä luontoon ja tutustumaan ympäristöön omaa mökkirantaa kauemmaksi. Olemme valinneet tutustumisen arvoisia kohteita eri puolilta Heinijärven aluetta ”valokuvasuunnistuskohteiksi”. Rasteja on kymmenen, ja ne sijaitsevat pääosin helppokulkuisten reittien varrella. Rastipisteet löytyvät maastosta valokuvan ja vihjeiden avulla. Rastit on merkitty A4-kokoisella lapulla, malli ohessa.

Malli rasteista

Tarkoitus on kerätä mahdollisimman monen rastin tunnus (esim. mallissa kirjain "Y"). Rastit voi kiertää missä järjestyksessä tahansa. Kun olet kiertänyt rastit (tai haluamasi osan niistä), niin lähetä rastitunnukset sähköpostilla osoitteella timo.raty@gmail.com tai palauta paperilapulla joko osoitteeseen Haarankorventie 696 tai postilaatikkoon, joka sijaitsee Haarankorventien ja Heinämaantien risteyksessä. Merkitse vastaukseen omat yhteystietosi, jolloin osallistut arvontaan. Arvontaan voivat osallistua kaikki Heinijärven alueen asukkaat ja mökkeilijät. Voittajat arvotaan eniten rastitunnuksia keränneiden kesken. Pääpalkintona Makulihan lahjakortti.

Mitä Heinijärven ympäristöstä löytyykään, ota selvää ja osallistu kisaan heinäkuun aikana! Vinkit ja valokuvat rasteista löydät Facebook-sivuiltamme tai täältä »

Kuvia

2019201820172016201520142013201220112010200920082007
 

Olemme Facebookissa